Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Semi Permanente make-up

Behandeling

Semi permanente make-up

De allernieuwste trend op gebied van permanente make-up voor je wenkbrauwen is ombré powder. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter en loopt het richting de punten steeds donkerder uit. Hierdoor creëer je een mooie natuurlijke en zachte overloop.

Maak een afspraak

Semi permanente make-up

Hoe snel vervaagt permanent make-up?

Permanente make up blijft ongeveer 1,5 tot 2 jaar mooi op de huid zitten. Na verloop van tijd zal de PMU vervagen, wij raden je dan een touch up aan.

Wat te doen na permanente make-up behandeling?

Na de permanente make up behandeling bij Joya Skin Clinic, geven wij jou allerlei informatie mee over de juiste nazorg. Het is erg belangrijk om de instructies die wij meegeven goed op te volgen.

Hoe pijnlijk is permanent make-up?

Niet iedereen ervaart de permanente make up behandeling als pijnloos. Vaak ervaren mensen het gevoel van epileren als pijnlijk. Indien het te pijnlijk wordt, kunnen wij de huid verdoven. Vaak is het niet nodig.

Ik ben zwanger of ik geef borstvoeding. Mag ik behandeld worden?

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Neem dan geen tatoeage! Rondom de risico’s van tatoeëren bij zwangere vrouwen is namelijk niet alles bekend. Indien je een infectie oploopt als gevolg van de tatoeage, mag je bepaalde medicijnen niet slikken ter bestrijding van de infectie, dit vanwege de (ongeboren) baby.

Ik heb botox, mag ik behandeld worden?

Ook met botox ben je van harte welkom bij ons, de botox behandeling moet wel minstens 4 weken geleden zijn. Wil je botox en permanente make up? Dan raden wij aan om eerst te kiezen voor PMU.

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Ons advies is om 2 tot 3 weken na de behandeling de sauna, zonnebank en direct zonlicht te vermijden. Ook adviseren wij om zeven dagen na de behandeling geen make up te dragen.

Worden de wenkbrauwhaartjes geschoren tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling zal er een mooie vorm aan de wenkbrauwen gegeven worden. De haartjes die niet bij de vorm passen, zullen dan geëpileerd of voorzichtig geschoren worden. Indien gewenst kunnen deze haartjes ook blijven. Dit zullen wij altijd in goed overleg met jou doen.

Wat kost permanente make up?

Joya Skin Clinic biedt verschillende permanente make up behandelingen aan. Op de tarieven pagina kun je alle prijzen vinden.

Voor welke leeftijd is permanente make up?

Vanaf 16 jaar is een permanente make up behandeling geschikt voor iedereen. Er is dan geen toestemming vereist van ouders.

Hoe kan ik de permanente make up het beste verzorgen?

Na de permanente make up behandeling ontvang je van ons instructies over de geschikte nazorg. Het is belangrijk dat je deze instructies goed opvolgt voor het beste resultaat.

Hoe wordt permanent make up aangebracht?

Permanente make up wordt aangebracht met een PMU apparaat. Dit lijkt op tatoeëren maar permanente make up gaat net onder de huid zitten, waardoor het resultaat semi permanent is.

Hoe lang blijft permanente make up zitten?

Permanente make up voor wenkbrauwen blijft gemiddeld 1,5 jaar mooi strak. Hierna zal het resultaat geleidelijk vervagen. Wij adviseren hierdoor na 1,5 jaar een touch up zodat het resultaat weer strak is. Permanente make up voor lippen blijft gemiddeld 3 jaar mooi.

Permanente make-up en sporten

Zweet stoot pigment af. Daarom adviseren wij om de eerste week na de behandeling niet te sporten. Deze instructies zullen wij na de afspraak nog eens herhalen.

Permanente make up en de sauna

Zweet stoot pigment af. Daarom is ons advies om een week na de permanente make up behandeling niet naar de sauna te gaan.

Lippen

Ontstaat er een zwelling na permanent make-up?

Na een permanente make up behandeling kan er een zwelling ontstaan, vaak is de zwelling na een uur weer weggetrokken.

Ik heb lipfillers, is de behandeling dan geschikt voor mij?

Als je lipfillers hebt is permanente make up voor de lippen een mooie aanvulling. Vier weken nadat je lipfillers hebt genomen, kan je bij ons terecht voor een permanente make up behandeling voor de lippen. Twee weken na de permanente make up behandeling voor de lippen, mag je weer fillers nemen.

Is de lip behandeling pijnlijk?

Zoals elke permanent make up behandeling  is ook de lip pigmentatie behandeling niet geheel pijnloos. De lippen worden worden zullen voor de behandeling verdoofd worden, hierdoor zal de behandeling aangenamer voelen. 1 uur voor de behandeling mag je paracetamol innemen, maar geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen.

Welke kleurmogelijkheden zijn er?

Wij hebben een ruim kleurassortiment. Samen zullen we de kleur bepalen, wij gaan door tot de gewenste kleur is behaald. Alle pigment kleuren kunnen gemengd worden.

Eyeliner

Hoelang gaat permanent makeup eyeliner mee?

Permanente eyeliner gaat eigenlijk nooit weg omdat de huid van de oogleden erg dun is. Joya Skin Clinic adviseert daarom om na ongeveer 3 jaar het te laten bijwerken.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Kom  je snel bij ons langs voor een Peel behandeling? We zien je graag bij Joya Skin Clinic in Almere. Tot dan!

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×