Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

Academie

Permanente make-up opleidingen

Onze opleidingen zijn geschikt voor startende en gevorderde PMU specialisten.

Direct contact

Welkom bij de Joya PMU Academy – waar passie, expertise en toewijding samenkomen om jouw dromen in de cosmetische wereld te verwezenlijken!

Ik ben Masoma, jouw PMU master op het pad naar perfectie in permanente make-up. Met mijn achtergrond in gezondheidszorg en maatschappelijk werk heb ik zeven jaar geleden de sprong gewaagd naar de betoverende wereld van schoonheid en esthetiek. Sindsdien heb ik mijn passie voor het vormgeven van perfecte wenkbrauwen omgezet in een bloeiende carrière.

Tijdens onze PMU-opleidingen neem ik je mee op een boeiende reis, waarbij ik meer dan 7 jaar ervaring in beauty, huidverzorging en permanente make-up deel. Mijn doel is niet alleen om je technische vaardigheden aan te scherpen, maar ook om een stevig fundament te leggen voor een succesvolle carrière in de PMU-industrie.

Mijn passie is het overdragen van mijn kennis en zelfontwikkelde technieken in permanente make-up aan andere artiesten. Ik verwelkom graag studenten die al een basisopleiding hebben gevolgd en hun vaardigheden willen verbeteren. Samen kunnen we jouw kunst in permanente make-up naar een hoger niveau tillen.

Kom en ontdek de wereld van permanente make-up bij de PMU Academy van Masoma. Samen zullen we jouw talenten laten schitteren en jouw kunst naar nieuwe hoogten tillen. Ben je klaar om jouw cosmetische reis te beginnen? Neem contact met ons op en laat ons samen jouw dromen waarmaken.

Opleiding docent

Onder leiding van Masoma Joya worden al onze opleidingen vormgegeven. Haar uitgebreide kennis en ervaring, opgedaan over vele jaren, zijn subtiel verweven in het weefsel van al onze permanente make-up cursussen.

Meer over Masoma Joya

Masterclasses

Voor de ervaren PMU-artiest bieden wij een exclusieve kans om deel te nemen aan onze Masterclasses. Het blijven ontwikkelen van jezelf als permanente make-up artiest is essentieel, en daarom hebben we deze Masterclasses ontworpen om je up-to-date te houden met de nieuwste trends. Verbeter je kwaliteiten en vaardigheden door deel te nemen aan een Masterclass gericht op wenkbrauwen, lippen of eyeliner. Houd er rekening mee dat deze hoogwaardige Masterclasses specifiek bedoeld zijn voor ervaren PMU-artiesten.

We kijken ernaar uit om je te zien!

We kunnen jou natuurlijk het allerbeste helpen als je eens bij ons langskomt. Zien we je binnenkort bij Joya Skin Clinic, dé expert op het gebied van schoonheid? Heel graag tot dan!

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×