Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Hydrafacial Almere

Behandeling

Hydrafacial

Een Hydrafacial behandeling garandeert jou in drie stappen en 30 minuten ‘the best skin of your life’. En dat kunnen we niet anders volledig beamen. Je huid wordt tijdens deze behandeling gereinigd, gehydrateerd en beschermd.

Maak een afspraak

Wat is de Hydrafacial?

De HydraFacial is een behandeling voor een gezonder huid. De huid wordt effectief gereinigd, dode huidcellen worden verwijderd, werkzame stoffen worden aangebracht en de huidconditie wordt op peil gehouden. De behandeling bestaat uit een stappenplan, waarbij de huid daarna een intense glow krijgt

Tijdens de behandeling worden dode huidcellen verwijderd en de poriën worden gezuiverd. Daarnaast brengen wij een cocktail aan van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Waardoor jouw huid gehydrateerd wordt en van binnenuit verzorg wordt.
De Hydrafacial behandeling is pijnloos en geeft direct resultaat.

Een Hydrafacial is effectief bij:

Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd. Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender. Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen. Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Maak een afspraak

Voor wie is de Hydrafacial geschikt?

De Hydrafacial behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en alle huidtypes en bijna alle huidindicaties. De Hydrafacial is ook geschikt voor probleemhuiden, maar mocht je toch twijfelen neem gerust contant met ons op. Ook tijdens je zwangerschap en bij borstvoeding is een Hydrafacial geschikt. Let op dat je na de behandeling je huid goed insmeert met een hoge SPF. Dit maakt de Hydrafacial behandeling ook zeer geschikt voor tijdens de zomermaanden.

De Hydrafacial behandeling is niet geschikt wanneer je last hebt van infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziektes, een zonverbrande huid of wanneer je gebruik maakt van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Is de Hydrafacial een losse behandeling of een kuur?

De Hydrafcial is prima te boeken als losse behandeling, echter raden wij je aan om elke maand langs te komen voor een Hydrafacial behandeling. Jouw huid vernieuwt zich elke 28 dagen waardoor de kans op nieuwe huidverstoppingen ontstaat. Verzorgingsproducten werken op een verstopte huid minder goed en kunnen minder goed in de huid doordringen. Door iedereen 4 weken de Hydrfacial behandeling te herhalen blijft jouw huid ten alle tijden stralend en mooi!

Maak een afspraak

Hoe werkt de Hydrafacial?

De Hydrfacial behandeling bestaat uit 3 stappen.

Stap 1:  reiniging en peeling.

We starten met het reinigen van de huid doormiddel van een milde peeling. Hiervoor gebruiken wij een combinatie van algen, melkzuur en glucosamine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jouw huidcellen worden losgeweekt en dat wij daarna de dode huidcellen met de Hydrafacial took kunnen verwijderen. Hierdoor komt er een nieuwe gezonde huidlaag tevoorschijn en is jouw doffe huid verleden tijd. Door jouw huid eerst te reinigen en je dode huidcellen te verwijderen zorgen we ervoor dat de ingrediënten die wij in de volgende stap toe dieper in de huid worden opgenomen.

Na het reinigen volgt de peeling. Hiervoor maken we gebruik van een combinatie van  glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur is perfect voor de structuurverbetering van je huid en zorgt ervoor dat grove poriën en fijne lijntjes en rimpels worden aangepakt. Salicylzuur dringt tot die in je poriën en zorgt ervoor dat de talg bij de volgende stap verwijderd kan worden. Alle stappen tijdens de Hydrfacial behandeling zijn volledig pijnloos.

Stap 2: Extracie en hydratatie

Bij tweede stap gaan wij jouw poriën diep reinigen. Alles wat daar niet thuis hoort gaan wij verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan make-up resten, talg, zweet, vuil en mee-eters. We maken bij deze tweede stap van de Hydrafacial behandeling gebruik van een soort stofzuiger die over je huid gaat en door het vacuum alles opzuigt. Tijdens deze behandeling verwijderen en hydrateren wij jouw huid.

Stap 3: Insluizing en bescherming

Tijdens de laatste stap van de Hydrafacial behandeling gaan we stap voor stap hoogwaardige serums in jouw huid aanbrengen, zonder jouw huid te beschadigen. Deze serums zitten vol met krachtige antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, die zorgen voor een optimale hydratatie, anti-aging en bescherming van jouw huid. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat jouw huid een prachtige natuurlijke glow krijgt.

Maar, bij Joya Skin Clinic in Almere bieden wij voor jouw Hydrfacial behandeling nog wat extra aan!

Bij Joya Skin Clinic bieden wij de mogelijkheid om jouw Hydrafacial behandeling uit te breiden met LED therapie voor collageen opbouw en antibacteriële werking, lymfedrainage en actieve boosters die werken tegen rimpels, pigmentaties en roodheden. Of wil jij jouw tere oog en lidhuid een extra intense hydratatie geven? Ook dat kan. Voor deze aanvullende Hydrafacial behandeling hebben wij speciale toevoegingen.

Welke hydrafacial behandelingen bieden wij bij Joya Skin Clinic?

HydraFacial Deluxe

Tijdens deze behandeling wordt je huid diep gereinigd, gepeeld, geëxtraheerd en gehydrateerd. Onzuiverheden worden verwijderd. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een op jouw huid afgestemd hoogwaardig serum, gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, dat we diep jouw huid insluizen. De HydraFacial wordt afgesloten met LED lichttherapie. Het rode LED-licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van huidveroudering. Het blauwe LED-licht werkt antibacterieel.

HydraFacial Deluxe Premium

Deze behandeling volgt dezelfde stappen als de HydraFacial Deluxe behandeling, alleen wordt gebruik gemaakt van een nog hoogwaardiger op jouw huid afgestemd serum dat we diep jouw huid insluizen. Ook krijg je een extra sheet masker met voedende bestanddelen.

HydraFacial Platinum

Dit is dé ultieme HydraFacial behandeling en beleving! We starten deze behandeling met het ontgiften van jouw huid door middel van lymfedrainage. Daarna worden alle stappen gevolgd, zoals deze ook in de HydraFacial Deluxe Premium behandeling worden uitgevoerd.

Maak een afspraak

De Hydrafacial perk

De Hydrafacial perk is de Hydrafacial behandeling die speciaal ontwikkeld is voor het tere gebied rondom je lippen en je ogen. De Hydrfacial Perk is een aanvullende Hydrafacial behandeling die te boeken is naast de Hydrafacial Signature of de Hydrafacial Deluxe. Tijdens deze behandeling wordt het gebied rondom de ogen zorgvuldig, maar mild gereinigd en worden dode huidcellen verwijderd. Ook tijdens deze behandeling brengen wij krachtige antioxidanten en voedingstoffen diep in de huid in en zorgen we ervoor dat jouw ook huid ook daar gaat stralen. Bij de Hydrafacial Perk krijgen de lippen een natuurlijke plump en hydratatie. De Hydrfacial Perk zorgt voor een frisse, opgewekte en egale huid rondom de ogen. Je krijgt bij deze behandeling het serum wat overblijft na de behandeling mee naar huis. Dit serum zorgt voor een intensieve hydratatie als verlening van de Hydracial behandeling bij Joya Skin Clinic in Almere.

Maak een afspraak

Hydrafacial

Waaruit bestaat de Hydrafacial behandeling?

De Hydrafacial behandeling bestaat uit 3 stappen die samen zorgen voor een optimale conditie van je huid.

– Reinigen en exponieren
– Extractie en hydratatie
– Insluizing en bescherming

Hoe lang duurt de Hydrafacial behandeling?

De Hydracial behandeling is een snelle en doeltreffende behandeling die in de basis ongeveer 30 minuten duurt. Daarnaast kan de behandeling worden uitgebreid met Boosters- serums- led therapie of de Hydrafacial Perk behandeling. De duur van de uiteindelijke behandeling is afhankelijk van de gekozen serums. Na de behandeling heb je direct resultaat en kan je met een hoge SPF ook de zon in.

Wanneer geeft een Hydrafacial behandeling resultaat?

Het resultaat van een Hydrafacial behandeling is direct zichtbaar. Je huid glanst en heeft een natuurlijke glow.

Hoe lang blijft het resultaat van de Hydrafacial behandeling zichtbaar?

Bij de Hydrafacial behandeling heb je direct resultaat. De glow die je gelijk na de behandeling hebt is gemiddeld 5-7 dagen zichtbaar. De huidverjnoing is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden aanhoudt en de behandeling ook het verouderingsproces zal vertragen. De zichtbaarheid van de behandelingen kan je met het gebruik van de juiste producten verlengen. Vraag onze huidexperts voor een passend advies.

Hoe vaak moet ik de Hydrafacial herhalen?

Wij raden aan om maandelijks een Hydrafacial behandeling te doen om de huid in haar optimale gezondheidsconditie te houden. Na één behandeling heb je al prachtig resultaat. Zo pakken wij tijdens één behandeling al  fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid aan.  Om het resultaat blijvend te behouden raden wij je aan om maandelijks een Hydrafacial behandeling te ondergaan.

Kan ik na een Hydrafacial behandeling weer naar het werk?

Je kan na een Hydrafacial behandeling alles doen. Je huid glanst door het directe resultaat. Zorg dat je na je behandeling je huid goed insmeert met een hoge SPF.

Wat zijn de kosten van een Hydrafacial behandeling?

De kosten zijn afhankelijk van de gekozen behandeling. Bekijk onze prijslist hier.

Voor wie is de Hydrafacial geschikt?

De Hydrafacial behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en alle huidtypes en bijna alle huidindicaties. De Hydrafacial is ook geschikt voor probleemhuiden, maar mocht je toch twijfelen neem gerust contant met ons op. Ook tijdens je zwangerschap en bij borstvoeding is een Hydrafacial geschikt. Let op dat je na de behandeling je huid goed insmeert met een hoge SPF. Dit maakt de Hydrafacial behandeling ook zeer geschikt voor tijdens de zomermaanden.

Is de Hydrafacial behandeling ook geschikt als je een huidziekte en/of huidaandoening hebt?

Ja, de Hydrafacial is een veilige behandeling en kan door middel van de Booster serums op allerlei verschillende huidcondities worden aangepast. Onze huidspecialisten kunnen jouw goed adviseren welke serums geschikt zijn voor jou. Contact bij twijfel gerust de clinic!

Is een Hydrafacial behandeling geschikt met botox en fillers?

Na een behandeling met injectables kan je het beste 14 dagen wachten. Mocht je beide behandelingen op dezelfde dag plannen, plan dat altijd eerst jouw Hydrafacial behandeling en daarna de behandeling bij de cosmetisch arts.

Is de Hydrafacial geschikt als je producten gebruikt met Retinol/ Vitamine A?

Om irritatie aan je huid te voorkomen kan je het beste drie dagen voor en drie dagen na de Hydrafacial behandeling stoppen met het product waar vitamine A inzit. Na drie dagen kunt u weer verder met je dagelijks huidroutine.

Mag je na de Hydrafacial gelijk in de zon?

Jazeker! De hydrafacial komt oorspronkelijk uit California, daar waar de zon altijd schijnt. De Hydrafacial is een behandeling die je het hele jaar door kunt ondergaan zolang je je huid maar goed beschermt met een hoge SPF. Na jouw Hydrafacial brengen onze huidexperts een SPF aan.

Is de Hydrafacial behandeling geschikt tijdens je zwangerschap/borstvoeding?

De Hydrafacial is een veilige behandeling. Er zijn geen onderzoeken waaruit blijft dat deze behandeling schadelijk zou zijn. Wel zijn er diverse onderzoeken waaruit blijkt dat de Hydrafcial veilig is. Mocht je twijfel n of vragen hebben neem gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij het idee dat jouw huid wel een oppepper kan gebruiken? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we behandelen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×