Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

Academie

Lippigmentatie opleiding

Duik in de wereld van permanente make-up met onze Lippigmentatie-opleiding, ontworpen om alle aspecten van deze kunstvorm te verkennen. Deze cursus is perfect voor jou als ervaren PMU-specialist met minstens zes maanden Powder Brows-ervaring, die nu de geheimen van lip pigmentatie wil onthullen. Tijdens onze opleiding tot lipartiest leer je alle essentiële basistechnieken die nodig zijn om jezelf te onderscheiden in het vakgebied van permanente make-up voor de lippen. Van een grondige theoretische basis tot praktische toepassingen, je wordt volledig voorbereid om direct aan de slag te gaan. Bereid je voor om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en schrijf je vandaag nog in voor onze opleiding tot lipartiest!”

Contact opnemen

Over de lippigmentatie opleiding

Indeling

  1. Dag 1 – 10:00-18:00: Aanvang + theorie + demonstratie + browmapping
  2. Dag 2 – 10:00-18:00: Theorie kleurenleer + oefenen latex + Browmapping + oefenen op latex
  3. Dag 3 – 9:00 & 13:30 twee modellen uitvoeren door cursisten (modellen dienen door cursist zelf geregeld te worden).
  • Inclusief starterskit van Dmtbeauty twv €550,-
  • Pmu toestel niet inbegrepen
  • Model zelf te regelen

Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?

Klik op ‘Schrijf je in’ bij de opleidingsdatum naar keuze van cursus Lippigmentatie. Dan geef je je gegevens in voor de factuur en betaal je alvast een aanbetaling van €500. Het resterend bedrag wordt gefactureerd binnen de gekozen termijn.

Voorbeeld: indien je kiest voor betaling binnen twee termijnen, dan betaal je het resterend bedrag dus af op twee maanden. Wij sturen per maand een factuur via mail.

Bijkomende info na inschrijving

Van zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een mail waarin je de factuur kan vinden met de door jou gekozen betaaltermijn(en). Enkele dagen voor de opleiding zal je worden toegevoegd in een WhatsApp-groep, zodat belangrijke zaken zoals; het uur van ontvangst, info over de modellen etc. besproken wordt.

Lees hier de algemene voorwaarden voor de opleidingen

We kijken ernaar uit om je te zien!

We kunnen jou natuurlijk het allerbeste helpen als je eens bij ons langskomt. Zien we je binnenkort bij Joya Skin Clinic, dé expert op het gebied van schoonheid? Heel graag tot dan!

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×