Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Gentle Max Pro

Behandeling

Definitieve laserontharing

Bij Joya Skin Clinic in Almere bieden wij alleen het beste van het beste. Zo ook ook het gebied van lasertherapie. Ontdek alles over de Gentle Max Pro Laser bij Joya Skin Clinic!

Maak een afspraak

De Gentle Max Pro Laser techniek bestaat uit twee systemen. 

  • De ND:YAG laser (1064nm) voor de zeer donker huid en de Alexandriet laser (755nm) voor de zeer lichte huid.
  • De Gentle Max Pro laser wordt afgestemd en ingesteld op jouw huidtype, hierdoor is deze behandeling uniek en altijd effectief.

De Gentle Max Pro Laser bij Joya Skin Clinic is de succesformule voor definitief ontharen.

Permanent ontharen

Wil jij stoppen met scheren en waxen? En wil jij permanent van jouw haren af? Ook dat kan met de Gentle Max Pro laserontharing. Tijdens deze behandeling worden de haarzakjes met de laser zodanig bewerkt dat de haargroei permanent stopt of de haargroei sterk terugbrengt als het om sterke overbeharing gaat. Door de ND:YAG is het mogelijk de gepigmenteerde huid te ontharen zonder het huidpigment aan te tasten.

Maak een afspraak

Last van Keratosis Pilaris? 

Ook hiervoor biedt deze laser techniek de ideale oplossing. Keratosis Pilaris zijn ruwe rode bultjes die op de armen en benen rondom de haarzakjes kunnen ontstaan. Deze huidaandoening heeft veel weg van kippenvel en kan makkelijk ontsteken.  Met de ND:YAG laser kunnen wij ook Keratosis Pilaris behandelen.

Maak een afspraak

Wat doet het innovatieve Gentlemax Pro Lasersysteem?

De Gentle Max Pro is een veelzijdig, veilig en geavanceerd laserapparaat waarmee wij permanent kunnen ontharen bij ongewenste haargroei.
Bij Joya Skin Clinic in Almere kunnen wij met de Gentle Max pro effectief, snel, definitief en comfortabel werken. De Gentle Max Pro laser is het sterkte apparaat welke er is op het gebied van laserontharing. Met de Gentle Max Pro raken wij met een gerichte lichtbundel het pigment (melamine) in de haarzakjes waardoor dit opgewarmd en waardoor het haarzakje uiteindelijk beschadigt wordt. In de beschadigde haarzakjes kunnen geen nieuwe haren meer groeien en zullen jouw haren op de behandelde plekken definitief wegblijven.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de GentleLase pro heeft een kop laserkop met een gepatenteerd koelsysteem. Tijdens de behandeling spuit de laser doorlopend een verkoelende spray op de huid. Dit gebeurt net voordat de laserpuls de huid raakt. Hierdoor blijf jij tijdens de gehele behandeling gekoeld en is jouw huid maximaal beschermd. Dit maakt de behandeling met de Gentle Max Pro niet alleen heef effectief maar ook aangenaam en uitermate veilig.

Maak een afspraak

Voor wie is deze medisch-esthetische aanpak van de Gentle Max Pro geschikt?

Een behandeling met de Gentle Max Pro is voor alle huidtypes en tinten. De behandeling met de Gentle Max Pro is helaas niet geschikt  voor grijze of blonde haren dit komt omdat de laserbundel zich richt op het pigment in het haarzakje; lichte/witte en grijze haren hebben geen pigment. De GentleMax Pro is wél zeer geschikt voor dun en fijn haar.

Hoe ziet deze verantwoorde behandeling eruit?

Haren kunnen alleen defintief verwijderd worden als ze in hun actieve groeifase zitten. Met 6 – 8 behandelingen kunnen wij 70- 90% van jouw haren verwijderen. Wij raden aan om een pakket van meerdere behandelingen te nemen en je behandelingen alvast vooruit te plannen.

Welk resultaat kan ik verwachten na behandelingen met de Gentle Max Pro?

Na de afgesproken behandelperiode zal 70-90% van jouw haren definitief verdwenen zijn. De behandeling is snel, pijnloos en comfortabel. Eventuele pigmentatie in de oksels en schaamstreek worden minder net zoals eventuele Strawberry- benen, rode puntjes verdwijnen.

Maak een afspraak

We kijken ernaar uit om je te zien!

Wil jij stoppen met scheren en waxen? En wil jij permanent van jouw haren af? Boek dan snel een behandeling met de Gentle Max Pro bij Joya Skin Clinic!

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×