Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

The privilege to always be beautiful

Welkom bij de kliniek in Almere voor huidverbetering, Permanent-makeup, laserontharingen en opleidingen. Maak vrijblijvend een afspraak.

Welkom bij Joya Skin Clinic, waar jouw huid centraal staat. Ons team bestaat uit hoogopgeleide Skin Professionals die werken met de nieuwste behandelingen en technologieën. Ze zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden en hebben niet alleen een erkende opleiding gevolgd, maar hebben ook de interne training van de Joya Skin Academy succesvol afgerond. Alleen professionals die aan deze hoge normen voldoen, staan klaar om jou de best mogelijke behandeling te bieden. Jouw huid verdient immers alleen het allerbeste. Benieuwd naar wat Joya Skin Clinic voor jouw huid kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

Masoma

Van kinds af aan ben ik gepassioneerd door schoonheid. Ondanks mijn opleiding en werk in verpleegkunde en maatschappelijk werk, kon ik de schoonheidswereld niet loslaten. Naast mijn studie ben ik daarom parttime aan de slag gegaan als wenkbrauwspecialist, visagist en hairstylist.

Met mijn achtergrond in de gezondheidszorg en maatschappelijk werk heb ik enkele jaren geleden de sprong gewaagd naar de betoverende wereld van schoonheid en esthetiek. Sindsdien heb ik mijn passie voor het vormgeven van perfecte wenkbrauwen omgezet in een bloeiende carrière.

Als ervaren PMU-meester heb ik het voorrecht gehad om talloze vrouwen blij te maken met prachtige wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Naast het uitvoeren van PMU-behandelingen, deel ik ook graag mijn kennis door middel van opleidingen in permanente make-up.

Mijn missie is om elke klant het zelfvertrouwen te geven dat voortkomt uit het uiten van hun natuurlijke schoonheid. Ik ben vereerd om deel uit te maken van hun reis naar zelfverzekerdheid en eigenwaarde. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!

Fatema

Mijn naam is Fatema, en mijn liefde voor skincare is iets wat ik al van jongs af aan heb gekoesterd. Het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ben gaan volgen. Sinds 2010 ben ik actief in dit vakgebied en elke dag haal ik hier nog steeds ontzettend veel energie uit! Door de jaren heen heb ik talloze mastertrainingen gevolgd, waardoor ik me heb ontwikkeld tot een expert in geavanceerde gezichtsbehandelingen en facials. Mijn specialisatie ligt met name in peelingen en gespecialiseerde facials.

Ik ben bijzonder gepassioneerd over pre-doctor treatments, waarbij ik met bindweefsel- en buccalmassages de huid aanzienlijk kan verbeteren. In onze schoonheidssalon sta ik klaar om jou te helpen het beste uit je huid te halen.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een stralende, gezonde huid!

We kijken ernaar uit om je te zien!

We kunnen jou natuurlijk het allerbeste helpen als je eens bij ons langskomt. Zien we je binnenkort bij Joya Skin Clinic, dé expert op het gebied van schoonheid? Heel graag tot dan!

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×