Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

The privilege to always be beautiful

Joya Skin Clinic is the place to be voor perfecte wenkbrauwstyling!

Joya Skin Clinic is ontstaan uit passie voor de huid en liefde voor wenkbrauwen.  Als kleine meisjes waren Masoma en Fatema al bezig met beauty en alles wat daarbij komt kijken.

Het is hun missie geworden om een mooie stralende huid voor iedereen toegankelijk te maken Een mooie huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij bij Joya Skin Clinic ervoor kunnen zorgen dat dit voor iedereen mogelijk is. Een mooie huid kan ervoor zorgen dat jouw zelfvertrouwen groeit, dat je lekkerder in je vel zit en zowel lettelrijk als figuurlijk straalt. Een mooi paar wenkbrauwen mag daar natuurlijk niet bij ontbrekene.

Van kleins af aan loopt Masoma al rond met een touwtje in haar broekzak om iedereen te helpen bij het stylen van haar wenkbrauwen. Vandaag de dag is zijn PMU master en heeft zij al honderden vrouwen geholpen aan een prachtig paar wenkbrauwen.

We hopen je snel te zien bij ons in de skinclinic zodat we ook onderdeel kunnen zijn van jouw weg naar een mooie, natuurlijke en stralende huid.

Masoma

Al van jongs af aan heb ik een passie voor beauty. Toch koos ik voor de studie verpleegkundige en maatschappelijk werk en dienstverlening. Maar naast mijn studie kon ik de beautywereld tóch niet loslaten. En dus ging ik parttime aan de slag als wenkbrauwspecialist, visagist en hairstylist.

Twee jaar geleden heb ik besloten om te stoppen als schoolmaatschappelijk werker. En maakte ik van mijn passie mijn werk. Door de opleiding Cosmetic Tattoo Artist leerde ik alles over gezichten en wenkbrauwen. Mooie brows maken je gezicht mooier en sprekender. En dat gun ik iedereen!

Ik blijf graag op de hoogte van alle nieuwe technieken en specialisaties. Daarom volg ik jaarlijks mastertrainingen voor permanente make-up. Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

Fatema

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in brows en skincare. De opleiding schoonheidsspecialist was dus voor mij een logische keuze. Sinds 2010 werk ik als allround schoonheidsspecialiste. En hier krijg ik nog steeds iedere dag superveel energie van!

Toen ik klaar was met mijn opleiding heb ik veel werkervaring opgedaan. . Dit was een supermooie ervaring waar ik veel vaste klanten heb geholpen op het gebied van beauty. Zoals Jet van Nieuwkerk en Tess van Daelen.

Ik krijg écht een kick van PRE-DOCTOR treatments om het maximale uit de huid te halen. Zoals bindweefselmassages die de huid écht verbeteren. Daar help ik je dan ook graag mee bij onze schoonheidssalon.

We kijken ernaar uit om je te zien!

We kunnen jou natuurlijk het allerbeste helpen als je eens bij ons langskomt. Zien we je binnenkort bij Joya Skin Clinic, dé expert op het gebied van schoonheid? Heel graag tot dan!

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×