Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Deepliner PMU

Behandeling

Deepliner

Deepliner is een techniek voor semipermanente make-up, die wordt toegepast met een machinale nano naald. De behandeling wordt door onze meeste klanten als niet pijnlijk ervaren.

Maak een afspraak

Hoe werkt Deepliner?

Deepliner is een techniek voor semipermanente make-up, die wordt toegepast met een machinale nano naald. De behandeling wordt door onze meeste klanten als niet pijnlijk ervaren.

LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner toe te passen. Graag deze twee weken op voorhand te verwijderen.

Maak een afspraak

Hoe verloopt deze behandeling?

De specialiste bespreek samen met jou al je wensen en geeft advies. Indien je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling.

De behandeling zelf duurt gemiddeld 1u-1u15min. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou rekening met je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

Een van onze specialisten van Joya skin clinic zal samen met jou al je wensen bespreken en zal je voorzien van goed advies. Zodra je akkoord gaat zullen we starten met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur en 1 een kwartier. We proberen zo stipt mogelijk te werken, maar soms komt het voor de dat behandeling meer tijd vraagt. Houd dus rekening mee dat de behandeling zou kunnen uitlopen.

​Let op: indien men lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen erin te steken. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

Maak een afspraak

Vragen over Deepliner

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de deepliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vraagt tot 70% van de deepliner, met bijwerking vervaagt slechts 30%.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerking afspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerking afspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de oogleden dan nog niet genezen zullen zijn.

Je bijwerking afspraak is binnen 5 tot 8 weken na de eerste behandeling. Wij raden je aan de bijwerkingen afspraak meteen te boeken na het boeken van je eerste behandeling, zo ben je zeker van een plekje tussen de 5 tot 8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan 5 weken bijwerken is niet mogelijk omdat de oogleden dan nog niet genezen zullen zijn.

Hoe verloopt het genezingsproces van de Deepliner?

Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: kans op vervaging
Dag 11-28: géén kleur/vorm zichtbaar
Dag 29-35: licht kleur zichtbaar
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar

Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat

Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

Hoelang gaat de deepliner mee?

Dit verschilt persoon en het kan korter zijn als je een zeer vette huid heb, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen of ooit permanente make-up hebt gehad

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 10-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Kan ik deze behandeling laten uitvoeren als ik recent een Covid-19 vaccin heb gehad?

Deze behandeling kan niet worde toegapst als je recent ingeënt bent met een Covid-19 vaccin, 2 weken voor of 2 weken na een (semi) permanente make-up behandeling Wanneer je een Covid-19 vaccin hebt gehad dien je minstens 2 weken te wachten voordat je deze behandeling ondergaat. Dit geldt ook andersom. Als je een (semi) permanente make-up behandeling heb ondergaan, dien je minimaal 2 weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De deepliner behandeling is niet geschikt voor zwangere dames, hepatitis patiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en mensen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het ondergaan van de behandeling zouden zouden minimaal 4 weken moeten zitten.

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?

 • Een week lang géén watercontact
 • Tot 24 uur niet aan de ogen komen
 • Indien de ogen korsten vormen, deze niet ervan af halen
 • Géén bloedverdunners innemen
 • Geen wimperextensions of mascara gebruiken voor de behandeling
 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Niet sporten voor 5 dagen
 • Een week géén make-up of crème op de oogleden, rondom mag wel
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Een week niet zwemmen en geen sauna

Is het mogelijk om deepliner te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je wenkbrauwen door te sturen. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via onze whatsapp service op het nummer +31 87823060.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij interesse in een Mandelic Peel behandeling bij Joya Skin Clinic Almere? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we behandelen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×