Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

Behandeling

Lip pigmentatie

Maak je lippen zo mooi mogelijk met de lip pigmentatie SPMU behandeling.

Maak een afspraak

Wat is Lip Pigmentatie?

De lippen spelen een belangrijke rol in ons gezicht. Je lippen bepalen je gezichtsuitdrukking en we gebruiken ze om te eten, zoenen en te praten. Je wil je lippen zo mooi mogelijk maken en dat is mogelijk met de lip pigmentatie SPMU behandeling. Dit is semi permanente make-up voor je lippen, dat door middel van een machinale naald wordt toegepast.

Maak een afspraak

Hoe verloopt de lip pigmentatie behandeling?

Een van onze Joya Skin Clinic specialisten zal samen met jou je wensen bespreken. Wij hebben allerlei verschillende kleuren, dus alles is mogelijk. Zelf zijn zijn voorstander van een kleur die het best bij jouw natuurlijke lipkleur past. Indien gewenst en afhankelijk van de vorm van je lippen, kunnen we bij Joyca skin clinic je lipcontour 1 tot 2 mm hoger toepassen zodat je lippen een voller effect krijgen. Na de bespreking begint de specialiste eerste met het tekenen van de contour van je lippen. Vervolgens krijg je een spiegel zodat je vooraf de vorm kunt zien en je eventuele aanpassingen kunt aangeven. Zodra je akkoord gaat begint onze specialiste aan de lippigmenatie. De meeste klanten ervaren de behandeling als gevoelig, maar niet pijnlijk. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Wij proberen stipt te werk te gaan, maar het zou kunnen voorkomen dat de behandeling iets uitloopt

Maak een afspraak

Vragen over Lip pigmentatie

Waar moet ik rekening mee houden voor en na de behandeling?

Voor de behandeling:

 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Geen hete drankjes zoals koffie, thee of soep drinken
 • Geen bloedverdunners innemen
 • Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Tot drie dagen na de behandeling:

 • Geen watercontact
 • Niet aanraken
 • Niet sporten
 • Na de behandeling:

Tien dagen geen make-up op de lippen

 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Twee weken geen fillers laten toepassen
 • Één week niet zwemmen en geen sauna

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is zeer noodzakelijk. Wanneer je geen gebruik maakt van de bijwerking, zal de lip pigmentatie maximaal drie maanden zichtbaar blijven. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70% van de lip pigmentatie, na het bijwerken vervaagt maar 30% van de lippigmantatie met als resultaat natuurlijke lippen.

Is het mogelijk om lip pigmentatie te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je wenkbrauwen door te sturen. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden.

Is het mogelijk om lip pigmentatie te laten toepassen als je fillers hebt?

Het is mogelijk lip pigmentatie te laten toepassen als je fillers hebt, maar tussen de 2 behandelingen moet minimaal 4 weken zitten. Wij adviseren je om eerst de lip pigmentatie en de eerste bijwerking afspraak te ondergaan en dan de fillers te laten toepassen. Let wel op! Fillers kunnen de houdbaarheid van de lip pigmentatie verkorten.

Is het mogelijk om lip pigmentatie te laten toepassen als je koortsblaasjes hebt?

Helaas is het niet mogelijk om de lip pigmentatie te laten toepassen op het moment dat je een koortsblaasje hebt. Heb je vaker last van een koortsblaasje? Dan raden wij je aan om bij de huisarts medicatie te laten voorschrijven. Heb je nog nooit een koortsblaasje gehad? De lip pigmentatie behandeling kan het virus aanwakkeren.

Is het mogelijk om lip pigmentatie is laten toepassen als je donkere lippen hebt?

Uiteraard is lip pigmentatie bij donkere lippen ook mogelijk. Wij hebben wel meerdere behandelingen (minstens 3) hiervoor nodig omdat wij eerst de lippen zullen moeten verhelderen. Gedurende de eerste twee behandelingen zullen wij de lippen neutraliseren met een complementaire kleur. Na deze behandeling zullen de lippen een oranje tint hebben, maar wees gerust, dit zal verdwijnen na het genezingsproces. Vanaf de derde behandeling, zal de gewenste kleur aangebracht worden.

Kan lip pigmentatie bij iedereen toegepast worden?

Bij zwangere dames, hepatitis patiënten, diabetespatiënten, patiënten met hart- en vaatziekten, personen die bloedverdunners of roaccutane innemen, passen wij de lip pigmentatie behandeling niet toe. Ook bij aanwezigheid van een koortsblaasje of een wondje, op de dag van de behandeling, kunnen wij de behandeling niet uitvoeren.

Ik heb diabetes, mag ik behandeld worden?

Bij diabetes (suikerziekte), raden wij PMU in sommige gevallen af. Dit omdat er een minder goede wondheling kan plaatsvinden. Hierdoor kan er kleurverschil ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle diabetespatiënten hebben een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten zal er geen probleem ontstaan, mits zij zich houden aan de juiste nazorg die Joya Skin Clinic voorschrijft.

Hoe lang duurt de behandeling?

De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 – 2 uur. De behandeling bestaat uit:

 • Bespreken van de wensen en de mogelijkheden,
 • Voortekenen
 • Kleurkeuze
 • De behandeling zelf.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij interesse in een Mandelic Peel behandeling bij Joya Skin Clinic Almere? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we behandelen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×