Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

Behandeling

Ombré powder brows

De allernieuwste trend op gebied van permanente make-up voor je wenkbrauwen is ombré powder. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter en loopt het richting de punten steeds donkerder uit. Hierdoor creëer je een mooie natuurlijke en zachte overloop.

Maak een afspraak

Hoe werkt het?

De allernieuwste trend op gebied van permanente make-up voor je wenkbrauwen is ombré powder. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter en loopt het richting de punten steeds donkerder uit. Hierdoor creëer je een mooie natuurlijke en zachte overloop.

Door middel van deze techniek wordt je op subtiele wijze gepigmenteerd met een pmu apparaat. Het wordt op zo’n natuurlijke manier gedaan dat het lijkt alsof je je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder, alleen is dit semi permanent. Zo bespaar je tijd en heb je de hele dag door perfecte wenkbrauwen. Na ongeveer 1,5 moet moet je uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling geven om nog langer te kunnen genieten van perfecte brows.

Maak een afspraak

Hoe worden Ombré powder brows gecreëerd?

Joya Skin Clinic werkt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk zichtbaar blijft. Wordt elke ochtend opnieuw wakker met perfecte wenkbrauwen en bespaar een hoop tijd in de ochtend! Met permanente make-up zie je er elk moment van de dag goed uit, ideaal voor op vakantie! Heb je last van kale plekjes of weinig haargroei in je wenkbrauw? Dan is permanente make-up ook hier de oplossing voor! Je hoeft je geen zorgen te maken dat de behandeling pijn doet. Onze klanten hebben ervaren dat het epileren van de wenkbrauwen vervelender is.

Deze techniek wordt uitgevoerd door middel van een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Met behulp van het PMU apparaat kun je een zacht poeder effecte creeren, waardoor je wenkbrauwen heel natuurlijk ogen.

Maak een afspraak

Hoe lang duurt de Ombré powder brows behandeling?

Een Ombré behandeling bij Joya skin clinic duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake zullen we jouw wensen en verwachtingen bespreken. We zullen eerst je wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en je wensen. Vervolgens zullen we een aantal pigmenten aanbrengen op het voorhoofd. Op deze manier bepalen we welke kleur het beste bij je past. Op het moment dat je akkoord gaat zullen we starten met de behandeling. Na de behandeling krijg je van Joya skin clinic nazorginstructies mee die belangrijk zijn bij het herstelproces. Wij raden je aan deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen. Bij het maken van een afspraak ontvang je een mail waar deze instructies ook in zullen staan.

Maak een afspraak

Nazorginstructies en advies

De wenkbrauwen zullen er aan het begin heel donker uitzien. Nadat je in contact gekomen bent met water, zullen de wenkbrauwen beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Schrik hier niet van! Dit is heel normaal en is gebruikelijk bij het herstelproces.

Probeer de wenkbrauwen zo min mogelijk aan te raken zodat het zo goed mogelijk kan genezen. Na 90 dagen is het optimale eindresultaat van je powder brows zichtbaar!

Dag 1-4: zeer donker
Dag 5-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)
Dag 11-27: géén zichtbare kleur of vorm
Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

Ombré powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kan genieten van je permanente make up. Daarnaast is het van belang dat je goed omgaat met je huid en je wenkbrauwen.

Als je je goed aan de nazorginstructies houdt gaan je Ombré powder brows gemiddeld 1,5 jaar mee. Voor het beste resultaat is het belangrijk na je behandeling alle adviezen van Joya skin clinic op te volgen. Daarnaast is het van belang dat je goed omgaat met je huid en wenkbrauwen.

Maak een afspraak

1,5 jaar lang genieten van je wenkbrauwen!

Ga je vaak onder de zonnebank? Dan is de kans op vervanging sneller. Wel geldt bij Ombré powder dat de pigmenten geleidelijk vervagen, waardoor er geen kale plekken in de wenkbrauwen ontstaan.

Kan de Ombré powder brows behandeling bij iedereen toegepast worden?

De Ombré powder behandeling is niet geschikt voor zwangere dames, hepatitis patiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en mensen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het ondergaan van de behandeling zouden zouden minimaal 4 weken moeten zitten.

Maak een afspraak

Waar houd ik rekening mee voor en na de Ombré powder brows behandeling?

 • Geen bloedverdunners innemen
 • De behandeling mag niet uitgevoerd worden als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
 • Er mag een week lang geen contact zijn met water.
 • Absoluut niet aan de korsten zitten
 • 5 dagen niet sporten
 • Er mag een week lang geen make up of crème op de wenkbrauwen aangebracht worden. Rondom de wenkbrauwen mag dat wel.
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken de huid beschermen met SPF 50
 • Je mag twee weken lang je wenkbrauwen niet verven.
 • Je mag twee weken geen fillers of botox laten toepassen.
 • Voor twee weken mogen er geen gezichtsbehandelingen uitgevoerd worden.
 • Je mag een week lang niet zwemmen en niet naar de sauna.

Waarom Ombré powder brows?

Er zijn zoveel voordelen waarom je kiest voor Ombré powder brows. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Geschikt voor alle huidtype: droog, vet, gecombineerd, grove poriën.
 • Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.
 • Het bijteken van de wenkbrauwen is niet meer nodig. Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen!
 • Je Ombré powder brows gaan 1,5 tot 2 jaar mee.
 • Je huid raakt niet beschadigd.
 • De Ombre powder brows behandeling is ook zeer goed toe te passen bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen.
 • Geen last van roodheid of zwelling!
Maak een afspraak

Is het mogelijk om powder brows te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je wenkbrauwen door te sturen. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via onze whatsapp service op het nummer +31 87823060.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×