Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

Behandeling

Wimpers & Wenkbrauwen

Wenkbrauwen en wimpers zijn dé eyecatchers van je gezicht! Ze zorgen voor jouw uitstraling, daarom is het belangrijk dat jij je fijn voelt over je wenkbrauwen en wimpers. Liften, verven, shapen of henna, waar ga jij voor?

Maak een afspraak

Wenkbrauwen shapen

De styling van de wenkbrauwen en het shapen bij Joya Skin Clinic doen wij met een pincet of een milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Wist je dat de wax die wij gebruiken zelfs de kleinste dons haartjes verwijdert en dat deze geschikt is voor de meest gevoelige huid? Het maakt niet uit waar jij voor kiest, waxen of epileren, het resultaat is zoals altijd prachtig! Het in model knippen van de wenkbrauwen zal ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen er prachtig afgewerkt uitzien.

De beautiess van Joya Skin Clinic zijn al van jongs af aan gespecialiseerd in wenkbrauwen, zij weten dus als geen ander hoe je de perfecte wenkbrauw kan creëren. Er zal altijd goed gekeken worden naar de vorm van je gezicht, zodat jouw gezicht goed uitkomt. Wij werken niet met sjablonen, iedereen is namelijk uniek. De brows die wij creëren zijn altijd op maat gemaakt. Als je bij Joya Skin Clinic langskomt voor perfecte brows, weet jij dus zeker dat je met een lach op je gezicht de salon verlaat!

Maak een afspraak

Henna brows

Voor henna brows gebruiken we speciale verf die te beschikbaar zijn in verschillende tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Let op! Hoe licht de kleur ook is, het resultaat is vrij heftig. Als je van nature lichte wenkbrauwen hebt, raden wij je aan om voor regular verf te kiezen. Ben je nog niet bekend met henna brows? Of weet je iet welke kleur je moet kiezen? Wij adviseren je graag!

Wenkbrauwverf

Door middel van wenkbrauwverf maken we de wenkbrauwen een aantal tinten donkerder. De huid onder de wenkbrauwhaartjes zal ook voorzien worden van laagje verf. Hiervoor maken we gebruik van speciale verf op basis van henna. Deze speciale verf kleurt de wenkbrauwen voor 4 tot 5 weken en laat een laagje achter op de huid. Het laagje op de huid blijft zo’n 5 tot 14 dagen zitten. Make-up heb je dus voortaan niet meer nodig!

Wenkbrauw waxen of threaden
Bijna pijnloos de kleinste donshaartjes verwijderen, hiervoor gebruiken wij draad (threading) of een zeer milde wax die absoluut niet hecht aan de huid. Het maakt niet uit of je nou kiest voor het threaden of waxen van je wenkbrauwen, het resultaat zal altijd mooi zijn. Ben jij benieuwd hoe wij jouw wenkbrauwen perfect in shape zullen brengen? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak

Wimpers verven

Door je wimpers te verven zorg je dat je wimpers meer zichtbaar worden op de meest natuurlijke manier die er bestaat. Geen zin meer in mascara? Of ga je binnenkort op vakantie? Dan is dit dé oplossing! De wimperverf blijft zo’n 3 tot 4 weken zitten en zal tegen die tijd langzaam vervagen.

Maak een afspraak

Lashlift

Geen zin meer om elke dag zelf een curve in je wimpers te moeten creëren? Ga dan voor de lashlift! Door je wimpers permanent te krullen, zullen ze constant in een mooie curve omhoog staan. In tegenstelling tot wimperextensions zullen je wimpers bij een lashlift niet beschadigen. Wanneer je wimpers al beschadigd zijn, adviseren wij je om eerst 4 weken gebruik te maken van een lash serum. Het is belangrijk dat je wimpers eerst aansterken voordat je een lash treatment ondergaat.

Hoe lang duurt een lashlift?

De lashlift behandeling bij Joya Skin Clinic duurt ongeveer 45 minuten, tijdens de behandeling zit je in een heerlijke stoel en is er een lekker muziekje om bij weg te dromen. Je verlaat de salon dus niet alleen met prachtige wimper, maar je bent ook helemaal ontspannen.

Maak een afspraak

Voordelen lashlift

 • Jij hebt geen mascara en wimperkruller meer nodig!
 • Geschikt voor zowel lange als korte natuurlijke wimpers
 • Blijft tot wel 6-10 weken zichtbaar
 • Je ogen lijken groter en het zorgt voor een natuurlijke look
 • De lashlift is absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 • Een relatief snelle behandeling
 • Je wimpers zullen licht en natuurlijk aanvoelen.
 • De lashlift kan tegen water, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Don’t lashlift

 • Draag naar de behandeling geen lenzen
 • Kom zonder oog make-up naar de behandeling
 • De eerste 24 uur de wimpers niet nat maken (niet douchen, zwemmen of naar de sauna)*
 • De eerste 24 uur geen mascara dragen*
 • De eerste 24 uur geen oogcrème gebruiken*
 • Niet in je ogen wrijven
 • Verwijder je make-up voor het slapengaan
 • Reinig je ogen voorzichtig met de wimpers mee, niet boenen!

* De Lash Lifting-behandeling heeft 24 uur nodig om goed te fixeren. Let those eyes sparkle!

We kijken ernaar uit om je te zien!

Wenkbrauwen en wimpers zijn dé eyecatchers van je gezicht! Interesse in een behandeling? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we helpen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×