Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Mandelic 30 peel

Behandeling

Mandelic Peel

Zachte, progressieve penetratie verdikte, vette, seborroïsche huid (met dyschromia). Maak je snel een afspraak bij Joya Skin Clinic?

Maak een afspraak

Werkingsprincipe

Het vernieuwingsproces van de Mandelic_Peel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint.

Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is.

Concentratie: 30%, 40%, 50%

Indicaties

Amandelzuurpeeling. Speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid die verouderingstekens vertonen.

Indicatie: acné, pigmentatie
Omschrijving:  Geschikt voor een vette, seborroïsche huid. Amandelzuurpeeling is speciaal voor de verslapte, vette, acné en hypergepigmenteerde huid die tekenen van huidveroudering vertoont.

Concentraties: 30% en 40%

Geschikt voor:

  • Controleren talg afscheiding
  • Verkleinen verwijde poriën
  • Egaliseren teint
Maak een afspraak

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij interesse in een Mandelic Peel behandeling bij Joya Skin Clinic Almere? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we behandelen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×