Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Microneedling

Behandeling

Microneedling

Het resultaat van een microneedling behandeling bij Joya Skin Clinic Almere, is een gezonde en strakke huid. Microneedling is een methode waarbij wij de huid aansporen om collageen en elastine aan te maken en zichzelf te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepte.

Maak een afspraak

Wanneer microneedling?

De microneedling behandeling bij Joya Skin Clinic Almere, kan ingezet worden voor de behandeling van de volgende klachten:

  • Verslapping en veroudering van de huid
  • Acne
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Pigmentvlekken op de huid
  • Grove of vergrote poriën
  • Littekens van bijvoorbeeld acne, brandwonden of een operatie
Maak een afspraak

Wat houdt microneedling in?

Tijdens een microneedling behandeling bij Joya Skin Clinic Almere, maakt de huidspecialist gebruik van een speciale dermapen met hele kleine naaldjes, waarmee kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Doordat de naaldjes recht en met een hoge snelheid de huid in gaan, wordt de huid niet beschadigd. Doordat de naaldjes recht en met een hoge snelheid de huid in gaan, wordt de huid juist geactiveerd en gestimuleerd om nieuwe en gezonde cellen aan te maken. Het gevolg hiervan is dat het natuurlijke herstelproces op gang komt. De groeifactoren die vrijkomen zorgen voor de aanmaak van elastine en collageen. Een microneedling behandeling werkt snel, effectief, nauwkeurig en zal meerdere vormen bieden van verbetering van de huid.

Maak een afspraak

Snel resultaat!

Na een aantal microneedling behandelingen bij Joya Skin Clinic Almere merkt u al dat uw huid steviger en gladder is geworden, wat resulteert in een prachtig egale en stralende huid. Acne (littekens) en oppervlakkige rimpels zullen gelijkmatig verminderen. De celdeling krijgt een enorme boost, waardoor oude cellen afschilferen in de weken na de behandeling bij Joya Skin Clinic Almere. De nieuwe en gezonde cellen zullen versneld worden aangemaakt. De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer mooi glanzend en dun, zoals het hoort te zijn. Ook zorgt het ervoor dat de kans op verstoppingen door talg kleiner zal worden. Daarnaast zullen verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade), doordat de huid zichzelf vernieuwd. Serums met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen zullen ook weer beter opgenomen worden in de huid.

Maak een afspraak

Hoe ziet de microneedling behandeling bij Joya Skin Clinic Almere eruit?

Voorafgaand aan de behandeling heeft u eerst een intakegesprek met een van de Joya Skin Clinic huidspecialisten. Tijdens het gesprek wordt er goed naar uw wensen geluisterd en wordt er een uitgebreide analyse van uw huid gemaakt. Vervolgens stellen wij een behandelplan op en geven wij uw verdere informatie over de microneedling behandeling die u zal krijgen bij Joya Skin Clinic Almere.

Voordat we starten met de behandeling wordt er eerst een serum aangebracht op uw huid. Het serum zorgt ervoor dat de dermapen gemakkelijk over de huid kan glijden. Door de kanaaltjes die wij gemaakt hebben, komt het serum in de juiste huidlaag terecht. Door middel van strijkende bewegingen wordt het gehele gebied behandeld. Afhankelijk van de indicatie en de conditie van uw huid, zal de huidspecialist van Joya Skin Clinic bepalen hoe diep de naaldjes de huid in zullen gaan (dit kan variëren tussen de 0,5 mm en 2 mm). Bij een diepere behandeling kunnen er puntbloedinkjes in de huid ontstaan, deze zullen direct weer genezen. De huid zal na de microneedling behandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en zou gloeiend aan kunnen voelen. Dit zal langzaam weer wegtrekken. Echter zal er nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar blijven op uw huid en zal de huid iets gaan schilferen. Onze huidspecialist zal een aanvullend advies geven welke producten u thuis kunt gaan gebruiken. Dit zal meewerken aan een perfect resultaat!

De microneedling behandeling is niet geheel pijnloos. Afhankelijk van de plek waar wij de behandeling bij u uitvoeren, kan het zijn dat wij u een verdovende crème adviseren en op uw huid aanbrengen.

Combinatie behandeling microneedling & Peel

Microneedling en chemische peelings, die los van elkaar al effectief zijn, nu met elkaar combineren!

Bij Joya Skin Clinic Almere combineren we in dezelfde behandeling de microneedling met een chemische peeling. Hiermee activeren we de behandeling om nog meer resultaat te behalen. Doordat een van onze huidtherapeuten start met microneedling, wordt er vervolgens de opname van de chemische peeling bevorderd. Deze peeling bestaat uit een combinatie van glycolzuur en melkzuur, en wordt direct na de microneedling aangebracht. Zowel de microneedling, als de chemische peeling richten zich volledig op het vernieuwen van de huid. De combinatie behandeling heeft als doel om te zorgen voor een egale teint, verheldering van een zonbeschadigde huid en het verminderen van lijntjes, rimpels en onzuiverheden.

Direct na de behandeling heb je een mooie glow over je gezicht en is de huid weer lekker gezond. De combinatie behandeling bij Joya Skin Clinic Almere duurt circa 45 tot 60 minuten en wij adviseren om het in kuurverband te doen.

Maak een afspraak

Hoeveel microneedling behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal resultaat zullen er gemiddeld 3 tot 6 behandelingen in kuurverband nodig zijn, afhankelijk van de staat van uw huidconditie. Door gebruik te maken van deze manier van behandelen, kan de voortgang van uw proces goed in de gaten gehouden worden. Elke microneedling aan zich zal een boost zijn voor uw huid

U zult zien dat uw huidconditie na ongeveer 4-6 weken al verbeterd is. Na uw laatste behandeling blijft uw huidconditie zich nog ongeveer een half jaar verbeteren. Tevens geldt, net als bij andere huidverbeterende behandelingen, hoe meer behandelingen, des te groter het effect.

Wanneer zie ik resultaat?

Het eerste resultaat is na 3 weken al zichtbaar. Bij een microneedling behandeling is er sprake van een natuurlijk herstelproces, waardoor er niet direct effect zichtbaar is na de eerste behandeling. Na ongeveer 2 maanden is het optimale resultaat zichtbaar.

Zal ik pijn ervaren tijdens de microneedling behandeling bij Joya Skin Clinic Almere?

De microneedling behandeling kan gevoelig zijn, maar de behandeling zal voor de meeste mensen goed te doen zijn. Weet u dat uw gevoelig bent? Geef dit aan bij de specialist van Joya Skin Clinic Almere, wij kunnen indien gewenst een verdovende crème aanbrengen.

Tijdens de behandeling is de kans aanwezig dat er kleine druppeltjes bloed zichtbaar zijn. Deze kleine bloeddruppeltjes zullen na een aantal minuten weer verdwijnen, dit komt omdat de huid zich direct weer af zal sluiten. Na de behandeling zal uw huid roze tot rood kunnen worden en is het mogelijk dat uw huid gaat schilferen of gaat zwellen. In enkele gevallen is het mogelijk dat er kleine korstjes ontstaan, net zoals de kleine druppeltjes bloed, zullen ook deze korstjes snel weer weg zijn.

Na een microneedling behandeling bij Joya Skin Clinic Almere, zal uw huid na een aantal dagen al frisser en strakker aanvoelen.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij interesse in een microneedling behandeling bij Joya Skin Clinic Almere? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we behandelen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×