Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Mesoeclat

Behandeling

Mesoeclat

De anti-aging behandeling van Joya Skin Almere is dé behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. Je hebt de mogelijkheid om deze behandeling los te ondergaan of een kuur te volgen van 5 behandelingen. Door middel van een kuur gaan we steeds dieper in de huid werken, met als gevolg een beter resultaat!

Maak een afspraak

Huidveroudering

Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren. Een van de grootste oorzaken van externe factoren is UV-straling. Daarnaast blijven er door de vertraging van de celdeling dode huidcellen op de huid liggen. Met de Mesoeclat anti-aging behandeling nemen we de gevolgen van huidveroudering eens goed onder handen en zorgen we met de peeling dat we het proces versnellen, hierdoor creëer je een frissere uitstraling.

Maak een afspraak

Wat doet de Mesoeclat anti-aging behandeling?

De Mesoeclat anti-aging behandeling heeft vele voordelen, zo zorgt de behandeling voor een vernieuwing van de bovenste huidlagen van de opperhuid, voor een betere hydratatie, maakt de huid stralender en egaler, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, geeft de huid een hoge dosis actieve werkstoffen, zorgt voor een fijnere huidstructuur en werkt diep in de huid.

Maak een afspraak

Waar bestaat de behandeling uit?

  • Reiniging van de huid
  • Mesoeclat peeling
  • Mesoeclat ampul inmasseren
  • Afsluiting van de behandeling

Voor wie is de Mesoeclat anti-aging behandeling geschikt?

De Mesoeclat anti-aging behandeling is geschikt voor iedereen die huidveroudering wilt aanpakken en een mooie natuurlijke glow wilt creëren.

Maak een afspraak

De behandelkuur

Al bij een eenmalige behandeling, zal er een mooi resultaat ontstaan. Wilt jij het beste resultaat behalen? Dan raden wij jou aan om kuur van 5 behandelingen aan te gaan. Je komt dan om de 2 weken bij ons in de kliniek, waarbij wij steeds dieper in de huid gaan werken.

Behandelprijs

De 1e behandeling bedraagt €250 euro. Deze behandeling is inclusief de Mesoeclat cream voor optimale verzorging van de huid voor thuis.

Vanaf de 2e behandeling bedraagt de behandeling €99.00 euro per behandeling. Een pakket van 5 behandelingen, welke inclusief de Mesoeclat cream is voor optimale verzorging van de huid voor thuis, bedraagt €650 euro. Een Mesoeclat behandeling in combinatie met microneedling, bedraagt €225 euro, echter zit hier geen cream bij inbegrepen.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij interesse in een Mesoeclat behandeling? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we behandelen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×