Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!
Bindweefsel massage

Behandeling

Cosmelan

Cosmelan: Dé wereldwijde nummer 1 depigmentatie behandeling. Joya Skin Clinic Almere biedt u de wereldwijde nummer 1 depigmentatie behandeling aan! Een depigmentatie behandeling is een combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging, geschikt voor alle fototypes van de huid.

Maak een afspraak

Professionele anti-hyperpigmentatie

De beste professionele anti-hyperpigmentatie methode in de hele wereld!

De Cosmelan-behandeling is al 25 jaar dé behandeling bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest respectabele huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  De Cosmelan-behandeling is wereldwijd  de enige behandeling waarmee wij 95% van het diepliggend melasma kunnen wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. Oftewel Het Mesoestetic® netwerk vormt een belangrijke meerwaarde voor elk instituut. Dit is geen grote investering, maar een maximaal resultaat voor de klant, een hoge rendabiliteit en gegarandeerd tevreden klanten.

Maak een afspraak

Indicaties

  • Pigmentvlekken (ontstaan na overmatige zon)
  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Pigment dat is ontstaan na ontstekingen (post inflammatoire hyperpigmentatie)
  • Lichte pigmentvlekken

De Cosmelan Behandeling werkwijze

Tijdens de Cosmelan Behandeling bij Joya Skin Clinic Almere, wordt uw huid grondig gereinigd en ontvet met speciale producten. Vervolgens wordt het Cosmelan 1 masker aangebracht op uw gezicht.

Let op: U zal Joya Skin Clinic Almere met het gezichtsmasker op verlaten. Om die reden, raden wij u aan om een geschikt vervoersmiddel te regelen naar huis.

Cosmelan thuis verwijderen

1. Na een inwerktijd van 8 tot 12 uur verwijdert u thuis zelf het masker met een koud/Lauw water kompres. Door middel van draaiende bewegingen dept u het gezicht voorzichtig schoon.

2. Nadat u het masker van uw gezicht heeft verwijderd, zal uw gezicht rood zijn en kan het jeukerig aanvoelen. Dit is normaal. Vervolgens brengt u de Anti stress mask aan en laat u het masker 20 tot 30 minuten intrekken.

3. Nadat u het Anti stress mask heeft laten intrekken, brengt u de Melan Recovery aan. Laat de Melan Recovery 10 tot 15 minuten inwerken. U blijft de gehele dag Melan Recovery gebruiken, indien dat nodig is.

4. De opeenvolgende 2-3 dagen verzorgt u uw huid, na een milde reiniging met Melan Recovery en gebruikt u als zonbescherming de Melan 130+ (dit is verplicht). U kan eventueel de Ha densimatrix, Proteoglycans en anti stress mask extra inzetten bij gevoeligheid, trekkerigheid etc.

5. Na 2/3 dagen komt u terug voor een controle en begint u met het gebruiken van de volgende producten:

  • Ha densimatrix
  • Proteoglycans
  • Cosmelan 2
  • Melan recovery
  • Antistress mask
  • Vervolg behandeling

De eerste vier maanden na de Cosmelan Behandeling bij Joya Skin Clinic Almere gebruikt u de Cosmelan 2 en Melan Recovery 2x per dag, en overdag smeert u om de 2/3 uur Melan 130+.

Vanaf de 4e maand tot de 6e maand gebruikt u de Cosmelan 2 en Melan Recovery alleen nog maar in de avond, dat is dus 1x per dag. Overdag blijft u om de 2/3 uur Melan 130+ smeren.
U kunt in overleg met ons, nu ook overdag gebruik maken van de hydraterende crème van Mesoestetic®.

Tijdens de duur van uw behandelingen bij Joya Skin Clinic Almere houden wij contact met u en maken wij voor elke 4 weken een controle afspraak, waar wij ook foto’s van uw huid zullen maken.

Consult

Voordat u van start gaat met de Cosmelan Behandeling bij Joya Skin Clinic Almere, is het belangrijk dat u eerst bij ons langskomt voor een intake, zo kunnen wij de diagnose vaststellen. Hier zullen wij eerst wat foto’s van uw huid maken, voordat we starten met de behandeling.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Om een mooi resultaat te behalen, is het nodig dat u het advies van de experts van Joya Skin Clinic Almere opvolgt en goed meewerkt tijdens de behandelingen. Interesse? Maak dan snel een afspraak of neem contact op.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×