Gratis verzending vanaf 99,-14 dagen bedenktijdVoor 16:00? Morgen in huis!

Behandeling

Age element anti- aging facial  

Wat is een bindweefsel massage? Een bindweefsel massage stimuleert de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid. Gezond bindweefsel is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je huid er stralend uitziet.

Maak een afspraak

Age element anti – aging facial

Age element Antiaging System van Mesoestetic, een 100% op maat gemaakt protocol dankzij een uniek diagnostisch systeem. Een anti-aging behandeling van de nieuwste generatie, ontworpen met de meest geavanceerde medisch-cosmetische technologie.

Mesoestetic Age Element, nieuwste generatie Anti-aging systeem, volledig op maat van uw huid!

En nu beschikbaar bij Joya Skin Clinic!

Maak een afspraak

Geheel op maat gemaakt

Mesoestetic Age element biedt een ​​100% aangepaste anti-aging behandeling, op basis van een exclusief diagnostisch hulpmiddel dat het behandelprotocol aanpast aan elke individuele klant.

Het is de allereerste behandeling die exclusief is ontworpen door Mesoestetic en die de variabelen, met behulp van een app, analyseert die betrokken zijn bij het huidverouderingsproces en zo de meest geschikte behandeling voor elke klant persoonlijk definieert. Het antiaging protocol bevat vier unieke boosters, ontworpen om in combinatie te worden gebruikt, op basis van de behoeften van elke klant.

Het unieke Mesoestetic Age Element Diagnostic System™ is zeer praktisch en toch eenvoudig, omdat het niet enkel de huidbehoeften, de levensstijl en de aandoeningen analyseert die de cliënt wenst te behandelen, maar ook de individuele variabelen detecteert die het verouderingsproces van elk individu persoonlijk kan beïnvloeden.

Een gepersionaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die we helemaal afstemmen op uw huidconditie of huidprobleem door middel van verschillende boosters en maskers.

 

Geeft maximale resultaten.
Telkens een unieke ervaring per verzorging.
Innovatieve diagnosetechnologie
Age Element Diagnosis System™- die de variabelen van het huidverouderingsproces analyseert, rekening houdt met de behoeften van jouw huid, jouw levensgewoonten en de omstandigheden die je wil verbeteren, en een gepersonaliseerde antiverouderingsbehandeling definieert.
Pijnloze behandeling: zeer aangenaam, zelfs voor de meest gevoelige en reactieve huiden geschikt.

 

Tijdens deze behandeling maken we een mengsel uit 4 boosters die met behulp van de professionele Mesoestetic analyse app bepaald worden:

De gelaatsmaskers die we bij het antiaging protocol gebruiken

Tijdens deze antiaging behandeling maken we een keuze uit 2 maskers, dit zijn :

Age Element Crystal Fiber Mask : een vliesmasker met hyaluronzuur en peptides dat een hydraterende en verzorgende werking heeft
Age Element Instant Firming Mask : een algenmasker dat een vochtbindende werking heeft
Voor wie is deze Mesoestetic antiaging behandeling geschikt?

Voor iedereen die wil werken op anti-aging om hun huidverouderingsproces te vertragen en hun huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden. Een Pijnloze behandeling: zeer aangenaam, zelfs voor de meest gevoelige en reactieve huiden geschikt.

Waaruit bestaat de Age Element behandeling:

Intensieve reiniging met een balm om de natuurlijke vetlaag te herstellen
Milde peeling (glycolzuur, salicylzuur, amandelzuur en barnsteenzuur) om de huidcellen te activeren en de dode huidcellen te verwijderen
Onzuiverheden worden verwijderd
Vochtbalans wordt hersteld met een speciale crème

Met een combinatie van 4 verschillende boosters wordt uw huid geactiveerd
Een ‘Natural Face Lifting’ bindweefselmassage, afgestemd op de gekozen booster
Een masker (algen of vliesmasker), afgestemd op uw huid en de gekozen booster
Afsluitende verzorging
Uw verouderingsproces wordt teruggedraaid

Het Mesoestetic Age Elementsystem omvat alle essentiële fasen van een anti-aging behandeling: van hygiëne tot boosting om de doeltreffendheid van uw behandeling te maximaliseren.
Elke huid krijgt een behandeling op maat, met unieke ingrediënten die het verouderingsproces preventief afremt en terugdraait.

Voor een meer doeltreffend en maximaal resultaat adviseren we een kuur van 5 sessies

 

We zien je graag bij Joya Skin Clinic voor de Mesoestetic Age Element Anti-aging Facial

Maak een afspraak

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij het idee dat jouw huid wel een oppepper kan gebruiken? Kom dan vooral langs bij Joya Skin Clinic, we behandelen je graag.

Maak een afspraak
With ❤ by Websheriff
×

Hoe kunnen we je helpen?

×